Politika kolačića





Na našoj internet stranici koristimo takozvane kolačiće. Kolačići su male datoteke koje se prilikom posete naše internet stranice čuvaju na Vašem uređaju (laptop, tablet, smartphone itd.). Kolačići ne sadrže viruse, trojance ili druge zlonamerne softvere.

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies).

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

 

Šta su kolačići?

 

Kolačići su informacije koje web stranica koju posećujete šalje Vašem računaru u svrhu poboljšavanja Vašeg korisničkog iskustva i potreba. Kolačići čuvaju informacije koje ste Vi podesili za Vašu pretragu i pamte ih svaki put kada se ponovo vratite na istu stranicu.

Informacijama ili datotekama iz Vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na Vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru Vama nije vidljiva, a takođe možete i da promenite postavke internet pretraživača da sami birate da li želite da čuvate kolačiće ili da ih odbijete.

 

Kako se brišu kolačići?

 

Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pretraživača ili klikom na “Pomoć”.




Kontaktirajte nas


ASTRID d.o.o.
11000 Beograd
Triše Kaclerovića 27k

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak 8,30-16,30h
Subota 8,30-13h
Nedeljom ne radimo

+381 11 3975273
+381 11 3981483
+381 63 221-087